Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Alleskanmee is een webshop van Perfect Fit Automotive. Perfect Fit Automotive is een jonge frisse onderneming die zich bezighoudt met het inkopen en verkopen van hoofdzakelijk accessoires voor de auto.Wij focussen ons op accessoires die te maken hebben met het meenemen van spullen in of aan de auto. Perfect Fit Automotive heeft zich tot doel gesteld om zijn klanten te laten ervaren dat kwaliteit niet altijd veel geld hoeft te kosten. Perfect Fit Automotive is opgericht vanuit de gedachte om nieuwe jonge, kwalitatief hoogwaardig en goed geprijsde merken in het assortiment op te nemen. U zult dus wellicht niet alle merken in ons assosrtiment kennen maar wij staan ervoor dat deze merken een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding hebben. Mocht u niet tevreden zijn kunt u uw aankoop altijd retour sturen, wij zorgen dan voor een vervangend product of u krijgt u geld gewoon terug.

Bekijkt u ons assortiment eens en laat u overtuigen door het aansprekende design, perfecte functionaliteit, uitstekende kwaliteit en top service van Alleskanmee.nl.


 

Van links naar rechts:

Kathrin Kaiser - Medewerker klantcontact nederlandse en duitse webshops
Lon Lemmens - Eigenaar
Robert Smit - Eigenaar
Boy van Wandelen - Allround medewerker webshops
Soms zijn er dingen die je gewoon eens moet doen.....

Bij mij (Robert Smit) was het de drang om iets helemaal voor mezelf op te zetten gecombineerd met de constatering dat er veel goede en mooie producten op de markt zijn die onbekend zijn bij het grote publiek.

Bovenstaande heeft mij gemotiveerd om zelf een bedrijfje te starten, het was toen eind 2010. Na een periode van uitsluitend verkopen via Marktplaats rechtstreeks aan particulieren heb ik een jaar later besloten dit succes verder uit te breiden. Na een aantal gesprekken met webshopbouwers kwam ik het concept van biedmeer webwinkels tegen en ben met deze partij in zee gegaan. Inmiddel staat er een serieuze webshop en heb ik een aantal goede leveranciers aan mij weten te koppelen. Ik ben ervan overtuigd dat ik een zeer intressante leverancier ben voor producten die in de meeste huishoudens regelmatig aangeschaft worden.

Mijn doelstelling is om mijn klanten te voorzien van producten met een goed design en uitstekende prijs/kwaliteits verhouding, daarnaast moeten de producten tegen een intressante prijs kunnen worden aangeboden. 

Daarnaast zijn alle producten door onszelf uitgeprobeerd en getest hierdoor weten we alle vragen van onze klanten te beantwoorden en precies aan te geven waar men op moet letten bij montage en gebruik. Bij afhalen kan ook alles gemonteerd worden.

 
 
  DIRECT ADVIES NODIG?

Bel voor persoonlijk advies
073-6909798 (op werkdagen van 9 tot 12)
of stuur een e-mail met uw vraag naar klantenservice@perfectfitautomotive.nl