Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Wagon-R+

Top kwaliteit Ruitenwissers voor uw Suzuki Wagon R+


Onze flatblade ruitenwissers zijn de meest gebruikte ruitenwissers in Nederland! Voor uw Suzuki Wagon R+ hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment. Doordat het rubber niet gemonteerd zit op een metalen frame sluiten ze perfect aan op uw Suzuki Wagon R+ autoruit. Door de nieuwste technologieën hebben deze flatblade ruitenwissers een vele langere levensduur dan de conventionele ruitenwissers. Onze flatblade ruitenwissers zijn zeer gemakkelijk op uw Suzuki Wagon R+ te monteren.

Wij bieden flatblade ruitenwissers aan voor de volgende Suzuki modellen: Suzuki Alto, Suzuki Baleno, Suzuki Grand Vitara, Suzuki Ignis, Suzuki Jimny, Suzuki Kizashi, Suzuki Liana, Suzuki Splash, Suzuki Swift, Suzuki SX4, Suzuki Wagon R+, Suzuki X-90
Bezig met laden...


Flatblade ruitenwissers Suzuki Wagon R+ zijn toepasbaar voor

Flatblade ruitenwissers zijn toepasbaar op uw Suzuki Wagon R+ en bieden een vele betere wisresultaat dan de conventionele ruitenwissers. Met een vele langere levensduur en dezelfde kwaliteit als die van de A-merken koopt u goedkoop kwalitatieve flatblade ruitenwissers voor uw Suzuki Wagon R+. Door het gepatenteerde ECOTEC systeem is het mogelijk om alleen het wisblad los te vervangen. Hierdoor kunt u tegen lage kosten ruitenwissers vervangen en spaart u ook nog eens het milieu met 75% omdat niet de gehele ruitenwisser vervangen hoeft te worden.


Inhoud doos flatblade ruitenwisser voor uw Suzuki Wagon R+

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Suzuki Wagon R+


Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl