Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Baleno

Online Ruitenwissers kopen voor uw Suzuki Baleno


Bij slechte weersomstandigheden is het van belang dat je goed zicht hebt. Wanneer de ruitenwissers van jouw Suzuki Baleno strepen achterlaten, versleten of uitgedroogd zijn is het belangrijk deze te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Alleskanmee heeft voor uw Suzuki Baleno goedkope flatblade ruitenwissers in het assortiment. Is er maar 1 ruitenwisser versleten dan hoeft u geen complete set ruitenwissers te kopen maar kunt u deze apart vervangen. Een groot voordeel als u bij ons nieuwe ruitenwissers koopt dat hier een GRATIS EXTRA WISSERBLAD bij wordt geleverd.

Wij hebben voor de volgende Suzuki modellen flatblade ruitenwissers in het assortiment: Suzuki Alto, Suzuki Baleno, Suzuki Grand Vitara, Suzuki Ignis, Suzuki Jimny, Suzuki Kizashi, Suzuki Liana, Suzuki Splash, Suzuki Swift, Suzuki SX4, Suzuki Wagon R+, Suzuki X-90
Bezig met laden...
Snelle levering uit eigen voorraad!
Veilig en eenvoudig betalen
De Specialist van Nederland


Voordelen van de flatblade ruitenwissers voor uw Suzuki Baleno

Suzuki Baleno fladblade ruitenwissers zijn voorzien van de nieuwste technologieën door de meerdere patenten die op het ontwerp zitten. Daardoor bent u verzekerd van een juiste kwaliteit ruitenwisser. Onze flatblade ruitenwissers geschikt voor de Suzuki Baleno sluiten netjes aan op uw autoruit en daardoor wissen ze streeploos uw autoruiten schoon. Ook het voordeel met deze flatblade ruitenwisser is dat deze enorm stil zijn ook tijdens harde regenbuien of hogere snelheden. Bovendien zijn onze ruitenwissers gemakkelijk te monteren en maakt het vervangen van de oude ruitenwissers eenvoudig!


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de ruitenwisser voor uw Suzuki Baleno

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Suzuki Baleno
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling