Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Tribeca

Ruitenwissers te koop voor uw Subaru Tribeca


Bij slechte weersomstandigheden is het van belang dat je goed zicht hebt. Wanneer de ruitenwissers van jouw Subaru Tribeca strepen achterlaten, versleten of uitgedroogd zijn is het belangrijk deze te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Alleskanmee heeft voor uw Subaru Tribeca goedkope flatblade ruitenwissers in het assortiment. Is er maar 1 ruitenwisser versleten dan hoeft u geen complete set ruitenwissers te kopen maar kunt u deze apart vervangen. Een groot voordeel als u bij ons nieuwe ruitenwissers koopt dat hier een GRATIS EXTRA WISSERBLAD bij wordt geleverd.

Wij hebben voor de volgende Subaru modellen flatblade ruitenwissers in het assortiment: Subaru BRZ, Subaru Forester, Subaru Impreza, Subaru Justy, Subaru Legacy, Subaru Outback, Subaru Trezia, Subaru Tribeca, Subaru XVWaar zijn de flatblade ruitenwissers Subaru Tribeca geschikt voor

Onze flatblade ruitenwissers zijn uitermate geschikt voor uw Subaru Tribeca. Deze hoogwaardige ruitenwissers hebben een lange levensduur en wissen uw Subaru Tribeca autoruit streeploos schoon. Onze flatblade ruitenwissers hebben dezelfde kwaliteit als de bekende A-merken maar zijn een stuk voordeliger! De flatblade ruitenwissers voor uw Subaru Tribeca hebben meerdere patenten op het ontwerp en daarmee bent u verzekerd van de nieuwste technologie en maximale kwaliteit ruitenwisser!


Inhoud doos flatblade ruitenwisser voor uw Subaru Tribeca

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Subaru Tribeca


Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist