Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Outback

Bestel topkwaliteit Ruitenwissers voor uw Subaru Outback


Onze flatblade ruitenwissers zijn de meest gebruikte ruitenwissers in Nederland! Voor uw Subaru Outback hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment. Doordat het rubber niet gemonteerd zit op een metalen frame sluiten ze perfect aan op uw Subaru Outback autoruit. Door de nieuwste technologieën hebben deze flatblade ruitenwissers een vele langere levensduur dan de conventionele ruitenwissers. Onze flatblade ruitenwissers zijn zeer gemakkelijk op uw Subaru Outback te monteren.

Wij bieden flatblade ruitenwissers aan voor de volgende Subaru modellen: Subaru BRZ, Subaru Forester, Subaru Impreza, Subaru Justy, Subaru Legacy, Subaru Outback, Subaru Trezia, Subaru Tribeca, Subaru XVWaar zijn de flatblade ruitenwissers Subaru Outback geschikt voor

Onze flatblade ruitenwissers zijn uitermate geschikt voor uw Subaru Outback. Deze hoogwaardige ruitenwissers hebben een lange levensduur en wissen uw Subaru Outback autoruit streeploos schoon. Onze flatblade ruitenwissers hebben dezelfde kwaliteit als de bekende A-merken maar zijn een stuk voordeliger! De flatblade ruitenwissers voor uw Subaru Outback hebben meerdere patenten op het ontwerp en daarmee bent u verzekerd van de nieuwste technologie en maximale kwaliteit ruitenwisser!


Inhoud doos flatblade ruitenwisser voor uw Subaru Outback

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Subaru Outback


Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie