Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Rodius

Bestel hier Ruitenwissers voor uw SsangYong Rodius


Bij slechte weersomstandigheden is het van belang dat je goed zicht hebt. Wanneer de ruitenwissers van jouw SsangYong Rodius strepen achterlaten, versleten of uitgedroogd zijn is het belangrijk deze te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Alleskanmee heeft voor uw SsangYong Rodius goedkope flatblade ruitenwissers in het assortiment. Is er maar 1 ruitenwisser versleten dan hoeft u geen complete set ruitenwissers te kopen maar kunt u deze apart vervangen. Een groot voordeel als u bij ons nieuwe ruitenwissers koopt dat hier een GRATIS EXTRA WISSERBLAD bij wordt geleverd.

Wij hebben voor de volgende SsangYong modellen flatblade ruitenwissers in het assortiment: SsangYong Actyon, SsangYong Korando, SsangYong Kyron, SsangYong Musso, SsangYong Rexton, SsangYong RodiusSsangYong Rodius flatblade ruitenwissers zijn te gebruiken voor

Voor uw SsangYong Rodius wilt u uiteraard kwaliteit ruitenwissers kopen. Wij hebben flatblade ruitenwissers in ons assortiment die perfect passend zijn op uw SsangYong Rodius. Deze flatblade ruitenwissers zijn voorzien van een flexibele strip wat bij de conventionele ruitenwissers niet het geval is. Hierdoor zal deze ook perfect aansluiten op uw SsangYong Rodius autoruit en zorgen voor een gelijkmatige veegdruk over de gehele wisserarm.


Inhoud doos flatblade ruitenwisser voor uw SsangYong Rodius

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw SsangYong Rodius


Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie