Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Korando

Ruitenwissers van kwaliteit voor uw SsangYong Korando


Maken jouw ruitenwissers teveel geluid of laten ze strepen achter? Dan is het tijd om deze ruitenwissers te vervangen voor jouw SsangYong Korando. Wij bieden voordelige flatblade ruitenwissers aan voor de SsangYong Korando waarbij je altijd een GRATIS EXTRA WISSERBLAD ontvangt! Het is van belang de ruitenwissers een keer per jaar te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Wij bieden voor de SsangYong Korando flatblade ruitenwissers aan met diverse adapters waardoor deze perfect passen.

Voor de volgende SsangYong modellen hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment: SsangYong Actyon, SsangYong Korando, SsangYong Kyron, SsangYong Musso, SsangYong Rexton, SsangYong RodiusWaar zijn de flatblade ruitenwissers SsangYong Korando geschikt voor

Onze flatblade ruitenwissers zijn uitermate geschikt voor uw SsangYong Korando. Deze hoogwaardige ruitenwissers hebben een lange levensduur en wissen uw SsangYong Korando autoruit streeploos schoon. Onze flatblade ruitenwissers hebben dezelfde kwaliteit als de bekende A-merken maar zijn een stuk voordeliger! De flatblade ruitenwissers voor uw SsangYong Korando hebben meerdere patenten op het ontwerp en daarmee bent u verzekerd van de nieuwste technologie en maximale kwaliteit ruitenwisser!


Inhoud doos flatblade ruitenwisser voor uw SsangYong Korando

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw SsangYong Korando


Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie