Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Forfour

Ruitenwissers speciaal voor uw Smart Forfour!


Maken jouw ruitenwissers teveel geluid of laten ze strepen achter? Dan is het tijd om deze ruitenwissers te vervangen voor jouw Smart Forfour. Wij bieden voordelige flatblade ruitenwissers aan voor de Smart Forfour waarbij je altijd een GRATIS EXTRA WISSERBLAD ontvangt! Het is van belang de ruitenwissers een keer per jaar te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Wij bieden voor de Smart Forfour flatblade ruitenwissers aan met diverse adapters waardoor deze perfect passen.

Voor de volgende Smart modellen hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment: Smart Cabrio, Smart Coupe, Smart Crossblade, Smart Forfour, Smart Fortwo, Smart RoadsterFlatblade ruitenwissers Smart Forfour zijn toepasbaar voor

Flatblade ruitenwissers zijn toepasbaar op uw Smart Forfour en bieden een vele betere wisresultaat dan de conventionele ruitenwissers. Met een vele langere levensduur en dezelfde kwaliteit als die van de A-merken koopt u goedkoop kwalitatieve flatblade ruitenwissers voor uw Smart Forfour. Door het gepatenteerde ECOTEC systeem is het mogelijk om alleen het wisblad los te vervangen. Hierdoor kunt u tegen lage kosten ruitenwissers vervangen en spaart u ook nog eens het milieu met 75% omdat niet de gehele ruitenwisser vervangen hoeft te worden.


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de ruitenwisser voor uw Smart Forfour

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Smart Forfour
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser


Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie