Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Crossblade

Ruitenwissers voor diverse Smart Crossblade modellen


Maken jouw ruitenwissers teveel geluid of laten ze strepen achter? Dan is het tijd om deze ruitenwissers te vervangen voor jouw Smart Crossblade. Wij bieden voordelige flatblade ruitenwissers aan voor de Smart Crossblade waarbij je altijd een GRATIS EXTRA WISSERBLAD ontvangt! Het is van belang de ruitenwissers een keer per jaar te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Wij bieden voor de Smart Crossblade flatblade ruitenwissers aan met diverse adapters waardoor deze perfect passen.

Voor de volgende Smart modellen hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment: Smart Cabrio, Smart Coupe, Smart Crossblade, Smart Forfour, Smart Fortwo, Smart RoadsterSmart Crossblade flatblade ruitenwissers zijn te gebruiken voor

Voor uw Smart Crossblade wilt u uiteraard kwaliteit ruitenwissers kopen. Wij hebben flatblade ruitenwissers in ons assortiment die perfect passend zijn op uw Smart Crossblade. Deze flatblade ruitenwissers zijn voorzien van een flexibele strip wat bij de conventionele ruitenwissers niet het geval is. Hierdoor zal deze ook perfect aansluiten op uw Smart Crossblade autoruit en zorgen voor een gelijkmatige veegdruk over de gehele wisserarm.


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de ruitenwisser voor uw Smart Crossblade

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Smart Crossblade
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser


Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist