Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Smart

Ruim assortiment Ruitenwissers voor uw Smart


Maken jouw ruitenwissers teveel geluid of laten ze strepen achter? Dan is het tijd om deze ruitenwissers te vervangen voor jouw Smart. Wij bieden voordelige flatblade ruitenwissers aan voor de Smart waarbij je altijd een GRATIS EXTRA WISSERBLAD ontvangt! Het is van belang de ruitenwissers een keer per jaar te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Wij bieden voor de Smart flatblade ruitenwissers aan met diverse adapters waardoor deze perfect passen.

Voor de volgende Smart modellen hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment: Smart Cabrio, Smart Coupe, Smart Crossblade, Smart Forfour, Smart Fortwo, Smart RoadsterSmart flatblade ruitenwissers zijn te gebruiken voor

Voor uw Smart wilt u uiteraard kwaliteit ruitenwissers kopen. Wij hebben flatblade ruitenwissers in ons assortiment die perfect passend zijn op uw Smart. Deze flatblade ruitenwissers zijn voorzien van een flexibele strip wat bij de conventionele ruitenwissers niet het geval is. Hierdoor zal deze ook perfect aansluiten op uw Smart autoruit en zorgen voor een gelijkmatige veegdruk over de gehele wisserarm.


Inhoud doos flatblade ruitenwisser voor uw Smart

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Smart


Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl


Geen producten gevonden...