Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Twizy

Renault Twizy Ruitenwissers bestellen


Onze flatblade ruitenwissers zijn de meest gebruikte ruitenwissers in Nederland! Voor uw Renault Twizy hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment. Doordat het rubber niet gemonteerd zit op een metalen frame sluiten ze perfect aan op uw Renault Twizy autoruit. Door de nieuwste technologieën hebben deze flatblade ruitenwissers een vele langere levensduur dan de conventionele ruitenwissers. Onze flatblade ruitenwissers zijn zeer gemakkelijk op uw Renault Twizy te monteren.

Wij bieden flatblade ruitenwissers aan voor de volgende Renault modellen: Renault 19, Renault Captur, Renault Clio, Renault Fluence, Renault Kangoo, Renault Koleos, Renault Laguna, Renault Megane, Renault Modus, Renault Safrane, Renault Scenic, Renault Trafic, Renault Twingo, Renault Twizy, Renault Wind, Renault ZoeFlatblade ruitenwissers Renault Twizy zijn toepasbaar voor

Flatblade ruitenwissers zijn toepasbaar op uw Renault Twizy en bieden een vele betere wisresultaat dan de conventionele ruitenwissers. Met een vele langere levensduur en dezelfde kwaliteit als die van de A-merken koopt u goedkoop kwalitatieve flatblade ruitenwissers voor uw Renault Twizy. Door het gepatenteerde ECOTEC systeem is het mogelijk om alleen het wisblad los te vervangen. Hierdoor kunt u tegen lage kosten ruitenwissers vervangen en spaart u ook nog eens het milieu met 75% omdat niet de gehele ruitenwisser vervangen hoeft te worden.


Wat zit er allemaal in de doos van de Renault Twizy flatblade ruitenwisser

- 1x fladblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Renault Twizy
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!


Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl