Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Captur

Ruitenwissers voor diverse Renault Captur modellen


Maken jouw ruitenwissers teveel geluid of laten ze strepen achter? Dan is het tijd om deze ruitenwissers te vervangen voor jouw Renault Captur. Wij bieden voordelige flatblade ruitenwissers aan voor de Renault Captur waarbij je altijd een GRATIS EXTRA WISSERBLAD ontvangt! Het is van belang de ruitenwissers een keer per jaar te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Wij bieden voor de Renault Captur flatblade ruitenwissers aan met diverse adapters waardoor deze perfect passen.

Voor de volgende Renault modellen hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment: Renault 19, Renault Captur, Renault Clio, Renault Fluence, Renault Kangoo, Renault Koleos, Renault Laguna, Renault Megane, Renault Modus, Renault Safrane, Renault Scenic, Renault Trafic, Renault Twingo, Renault Twizy, Renault Wind, Renault ZoeVoordelen van de flatblade ruitenwissers voor uw Renault Captur

Renault Captur fladblade ruitenwissers zijn voorzien van de nieuwste technologieën door de meerdere patenten die op het ontwerp zitten. Daardoor bent u verzekerd van een juiste kwaliteit ruitenwisser. Onze flatblade ruitenwissers geschikt voor de Renault Captur sluiten netjes aan op uw autoruit en daardoor wissen ze streeploos uw autoruiten schoon. Ook het voordeel met deze flatblade ruitenwisser is dat deze enorm stil zijn ook tijdens harde regenbuien of hogere snelheden. Bovendien zijn onze ruitenwissers gemakkelijk te monteren en maakt het vervangen van de oude ruitenwissers eenvoudig!


Wat zit er allemaal in de doos van de Renault Captur flatblade ruitenwisser

- 1x fladblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Renault Captur
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!


Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist