Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
19

Renault 19 Ruitenwissers op Alleskanmee.nl!


Bij slechte weersomstandigheden is het van belang dat je goed zicht hebt. Wanneer de ruitenwissers van jouw Renault 19 strepen achterlaten, versleten of uitgedroogd zijn is het belangrijk deze te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Alleskanmee heeft voor uw Renault 19 goedkope flatblade ruitenwissers in het assortiment. Is er maar 1 ruitenwisser versleten dan hoeft u geen complete set ruitenwissers te kopen maar kunt u deze apart vervangen. Een groot voordeel als u bij ons nieuwe ruitenwissers koopt dat hier een GRATIS EXTRA WISSERBLAD bij wordt geleverd.

Wij hebben voor de volgende Renault modellen flatblade ruitenwissers in het assortiment: Renault 19, Renault Captur, Renault Clio, Renault Fluence, Renault Kangoo, Renault Koleos, Renault Laguna, Renault Megane, Renault Modus, Renault Safrane, Renault Scenic, Renault Trafic, Renault Twingo, Renault Twizy, Renault Wind, Renault Zoe
Bezig met laden...


Renault 19 flatblade ruitenwissers zijn te gebruiken voor

Voor uw Renault 19 wilt u uiteraard kwaliteit ruitenwissers kopen. Wij hebben flatblade ruitenwissers in ons assortiment die perfect passend zijn op uw Renault 19. Deze flatblade ruitenwissers zijn voorzien van een flexibele strip wat bij de conventionele ruitenwissers niet het geval is. Hierdoor zal deze ook perfect aansluiten op uw Renault 19 autoruit en zorgen voor een gelijkmatige veegdruk over de gehele wisserarm.


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de ruitenwisser voor uw Renault 19

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Renault 19
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling