Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Panamera

Ruitenwissers van kwaliteit voor uw Porsche Panamera


Onze flatblade ruitenwissers zijn de meest gebruikte ruitenwissers in Nederland! Voor uw Porsche Panamera hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment. Doordat het rubber niet gemonteerd zit op een metalen frame sluiten ze perfect aan op uw Porsche Panamera autoruit. Door de nieuwste technologieën hebben deze flatblade ruitenwissers een vele langere levensduur dan de conventionele ruitenwissers. Onze flatblade ruitenwissers zijn zeer gemakkelijk op uw Porsche Panamera te monteren.

Wij bieden flatblade ruitenwissers aan voor de volgende Porsche modellen: Porsche 911, Porsche Boxter, Porsche Carrera, Porsche Cayenne, Porsche Cayman, Porsche PanameraWaar zijn de flatblade ruitenwissers Porsche Panamera geschikt voor

Onze flatblade ruitenwissers zijn uitermate geschikt voor uw Porsche Panamera. Deze hoogwaardige ruitenwissers hebben een lange levensduur en wissen uw Porsche Panamera autoruit streeploos schoon. Onze flatblade ruitenwissers hebben dezelfde kwaliteit als de bekende A-merken maar zijn een stuk voordeliger! De flatblade ruitenwissers voor uw Porsche Panamera hebben meerdere patenten op het ontwerp en daarmee bent u verzekerd van de nieuwste technologie en maximale kwaliteit ruitenwisser!


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de ruitenwisser voor uw Porsche Panamera

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Porsche Panamera
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser


Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl