Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
911

Voordelige Ruitenwissers voor uw Porsche 911 kopen op Alleskanmee.nl


Bij slechte weersomstandigheden is het van belang dat je goed zicht hebt. Wanneer de ruitenwissers van jouw Porsche 911 strepen achterlaten, versleten of uitgedroogd zijn is het belangrijk deze te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Alleskanmee heeft voor uw Porsche 911 goedkope flatblade ruitenwissers in het assortiment. Is er maar 1 ruitenwisser versleten dan hoeft u geen complete set ruitenwissers te kopen maar kunt u deze apart vervangen. Een groot voordeel als u bij ons nieuwe ruitenwissers koopt dat hier een GRATIS EXTRA WISSERBLAD bij wordt geleverd.

Wij hebben voor de volgende Porsche modellen flatblade ruitenwissers in het assortiment: Porsche 911, Porsche Boxter, Porsche Carrera, Porsche Cayenne, Porsche Cayman, Porsche Panamera
Bezig met laden...
Snelle levering uit eigen voorraad!
Veilig en eenvoudig betalen
De Specialist van Nederland


Flatblade ruitenwissers Porsche 911 zijn toepasbaar voor

Flatblade ruitenwissers zijn toepasbaar op uw Porsche 911 en bieden een vele betere wisresultaat dan de conventionele ruitenwissers. Met een vele langere levensduur en dezelfde kwaliteit als die van de A-merken koopt u goedkoop kwalitatieve flatblade ruitenwissers voor uw Porsche 911. Door het gepatenteerde ECOTEC systeem is het mogelijk om alleen het wisblad los te vervangen. Hierdoor kunt u tegen lage kosten ruitenwissers vervangen en spaart u ook nog eens het milieu met 75% omdat niet de gehele ruitenwisser vervangen hoeft te worden.


Inhoud doos flatblade ruitenwisser voor uw Porsche 911

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Porsche 911


Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl