Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Coupe

Ruitenwissers Mini Coupe voordelig bestellen


Maken jouw ruitenwissers teveel geluid of laten ze strepen achter? Dan is het tijd om deze ruitenwissers te vervangen voor jouw Mini Coupe. Wij bieden voordelige flatblade ruitenwissers aan voor de Mini Coupe waarbij je altijd een GRATIS EXTRA WISSERBLAD ontvangt! Het is van belang de ruitenwissers een keer per jaar te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Wij bieden voor de Mini Coupe flatblade ruitenwissers aan met diverse adapters waardoor deze perfect passen.

Voor de volgende Mini modellen hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment: Mini Cabrio, Mini Clubman, Mini ClubVan, Mini Countryman, Mini Coupe, Mini Mini, Mini PacemanFlatblade ruitenwissers Mini Coupe zijn toepasbaar voor

Flatblade ruitenwissers zijn toepasbaar op uw Mini Coupe en bieden een vele betere wisresultaat dan de conventionele ruitenwissers. Met een vele langere levensduur en dezelfde kwaliteit als die van de A-merken koopt u goedkoop kwalitatieve flatblade ruitenwissers voor uw Mini Coupe. Door het gepatenteerde ECOTEC systeem is het mogelijk om alleen het wisblad los te vervangen. Hierdoor kunt u tegen lage kosten ruitenwissers vervangen en spaart u ook nog eens het milieu met 75% omdat niet de gehele ruitenwisser vervangen hoeft te worden.


Wat zit er allemaal in de doos van de Mini Coupe flatblade ruitenwisser

- 1x fladblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Mini Coupe
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!


Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie