Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Countryman

Mini Countryman Ruitenwissers bestellen online


Onze flatblade ruitenwissers zijn de meest gebruikte ruitenwissers in Nederland! Voor uw Mini Countryman hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment. Doordat het rubber niet gemonteerd zit op een metalen frame sluiten ze perfect aan op uw Mini Countryman autoruit. Door de nieuwste technologieën hebben deze flatblade ruitenwissers een vele langere levensduur dan de conventionele ruitenwissers. Onze flatblade ruitenwissers zijn zeer gemakkelijk op uw Mini Countryman te monteren.

Wij bieden flatblade ruitenwissers aan voor de volgende Mini modellen: Mini Cabrio, Mini Clubman, Mini ClubVan, Mini Countryman, Mini Coupe, Mini Mini, Mini PacemanFlatblade ruitenwissers Mini Countryman zijn toepasbaar voor

Flatblade ruitenwissers zijn toepasbaar op uw Mini Countryman en bieden een vele betere wisresultaat dan de conventionele ruitenwissers. Met een vele langere levensduur en dezelfde kwaliteit als die van de A-merken koopt u goedkoop kwalitatieve flatblade ruitenwissers voor uw Mini Countryman. Door het gepatenteerde ECOTEC systeem is het mogelijk om alleen het wisblad los te vervangen. Hierdoor kunt u tegen lage kosten ruitenwissers vervangen en spaart u ook nog eens het milieu met 75% omdat niet de gehele ruitenwisser vervangen hoeft te worden.


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de ruitenwisser voor uw Mini Countryman

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Mini Countryman
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling