Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
LS

Lexus LS Ruitenwissers te bestellen op Alleskanmee.nl


Maken jouw ruitenwissers teveel geluid of laten ze strepen achter? Dan is het tijd om deze ruitenwissers te vervangen voor jouw Lexus LS. Wij bieden voordelige flatblade ruitenwissers aan voor de Lexus LS waarbij je altijd een GRATIS EXTRA WISSERBLAD ontvangt! Het is van belang de ruitenwissers een keer per jaar te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Wij bieden voor de Lexus LS flatblade ruitenwissers aan met diverse adapters waardoor deze perfect passen.

Voor de volgende Lexus modellen hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment: Lexus CT 200H, Lexus ES, Lexus GS, Lexus GX, Lexus IS, Lexus LS, Lexus LX, Lexus RX, Lexus SC
Bezig met laden...


Voordelen van de flatblade ruitenwissers voor uw Lexus LS

Lexus LS fladblade ruitenwissers zijn voorzien van de nieuwste technologieën door de meerdere patenten die op het ontwerp zitten. Daardoor bent u verzekerd van een juiste kwaliteit ruitenwisser. Onze flatblade ruitenwissers geschikt voor de Lexus LS sluiten netjes aan op uw autoruit en daardoor wissen ze streeploos uw autoruiten schoon. Ook het voordeel met deze flatblade ruitenwisser is dat deze enorm stil zijn ook tijdens harde regenbuien of hogere snelheden. Bovendien zijn onze ruitenwissers gemakkelijk te monteren en maakt het vervangen van de oude ruitenwissers eenvoudig!


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de ruitenwisser voor uw Lexus LS

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Lexus LS
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser


Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist