Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Land-Rover

Online Ruitenwissers te koop voor uw Land Rover


Veilig de weg op met goed zicht is belangrijk! Wij bieden goedkope flatblade ruitenwissers aan voor uw Land Rover. Wanneer u bij ons ruitenwissers koopt worden deze geleverd met diverse adapters zodat deze goed gemonteerd kunnen worden op uw Land Rover. Er zijn namelijk verschillende aansluitingen mogelijk zoals haaksluiting of klikaansluiting. Ook leveren wij een GRATIS EXTRA WISSERBLAD bij de bestelling van uw ruitenwissers.

Voor de Land Rover modellen Land Rover Discovery, Land Rover Freelander, Land Rover Range Rover, Land Rover Range Rover Evoque, Land Rover Range Rover Sport hebben wij voordelige flatblade ruitenwissers in ons assortiment.Flatblade ruitenwissers Land Rover zijn toepasbaar voor

Flatblade ruitenwissers zijn toepasbaar op uw Land Rover en bieden een vele betere wisresultaat dan de conventionele ruitenwissers. Met een vele langere levensduur en dezelfde kwaliteit als die van de A-merken koopt u goedkoop kwalitatieve flatblade ruitenwissers voor uw Land Rover. Door het gepatenteerde ECOTEC systeem is het mogelijk om alleen het wisblad los te vervangen. Hierdoor kunt u tegen lage kosten ruitenwissers vervangen en spaart u ook nog eens het milieu met 75% omdat niet de gehele ruitenwisser vervangen hoeft te worden.


Wat zit er allemaal in de doos van de Land Rover flatblade ruitenwisser

- 1x fladblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Land Rover
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!


Wat zijn de voordelen van kopen bij alleskanmee.nl

✓ Meer dan 15 jaar ervaring
✓ Eigen magazijn met grote voorraad dus snelle verzending
✓ Deskundige eigen klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourgarantie


Geen producten gevonden...