Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Y

Voordelige Ruitenwissers voor uw Lancia Y kopen op Alleskanmee.nl


Onze flatblade ruitenwissers zijn de meest gebruikte ruitenwissers in Nederland! Voor uw Lancia Y hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment. Doordat het rubber niet gemonteerd zit op een metalen frame sluiten ze perfect aan op uw Lancia Y autoruit. Door de nieuwste technologieën hebben deze flatblade ruitenwissers een vele langere levensduur dan de conventionele ruitenwissers. Onze flatblade ruitenwissers zijn zeer gemakkelijk op uw Lancia Y te monteren.

Wij bieden flatblade ruitenwissers aan voor de volgende Lancia modellen: Lancia Delta, Lancia Lybra, Lancia Musa, Lancia Phedra, Lancia Thema, Lancia Thesis, Lancia Voyager, Lancia Y, Lancia Ypsilon, Lancia ZetaVoordelen van de flatblade ruitenwissers voor uw Lancia Y

Lancia Y fladblade ruitenwissers zijn voorzien van de nieuwste technologieën door de meerdere patenten die op het ontwerp zitten. Daardoor bent u verzekerd van een juiste kwaliteit ruitenwisser. Onze flatblade ruitenwissers geschikt voor de Lancia Y sluiten netjes aan op uw autoruit en daardoor wissen ze streeploos uw autoruiten schoon. Ook het voordeel met deze flatblade ruitenwisser is dat deze enorm stil zijn ook tijdens harde regenbuien of hogere snelheden. Bovendien zijn onze ruitenwissers gemakkelijk te monteren en maakt het vervangen van de oude ruitenwissers eenvoudig!


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de ruitenwisser voor uw Lancia Y

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Lancia Y
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser


Waarom kopen bij alleskanmee.nl

✓ Vakkundige klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ Snelle responsetijd
✓ Dé specialist in dakdragers en dakkoffers