Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Soul

Kwaliteit Ruitenwissers voor uw Kia Soul


Maken jouw ruitenwissers teveel geluid of laten ze strepen achter? Dan is het tijd om deze ruitenwissers te vervangen voor jouw Kia Soul. Wij bieden voordelige flatblade ruitenwissers aan voor de Kia Soul waarbij je altijd een GRATIS EXTRA WISSERBLAD ontvangt! Het is van belang de ruitenwissers een keer per jaar te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Wij bieden voor de Kia Soul flatblade ruitenwissers aan met diverse adapters waardoor deze perfect passen.

Voor de volgende Kia modellen hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment: Kia Carens, Kia Carnival, Kia Ceed, Kia Cerato, Kia Magentis, Kia Opirus, Kia Picanto, Kia Pregio, Kia Pride, Kia Pro Ceed, Kia Rio, Kia Shuma, Kia Sorento, Kia Soul, Kia Sportage, Kia VengaFlatblade ruitenwissers Kia Soul zijn toepasbaar voor

Flatblade ruitenwissers zijn toepasbaar op uw Kia Soul en bieden een vele betere wisresultaat dan de conventionele ruitenwissers. Met een vele langere levensduur en dezelfde kwaliteit als die van de A-merken koopt u goedkoop kwalitatieve flatblade ruitenwissers voor uw Kia Soul. Door het gepatenteerde ECOTEC systeem is het mogelijk om alleen het wisblad los te vervangen. Hierdoor kunt u tegen lage kosten ruitenwissers vervangen en spaart u ook nog eens het milieu met 75% omdat niet de gehele ruitenwisser vervangen hoeft te worden.


Inhoud doos flatblade ruitenwisser voor uw Kia Soul

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Kia Soul


Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl