Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Lancia

Voordelig Lancia Ruitenwissers kopen


Veilig de weg op met goed zicht is belangrijk! Wij bieden goedkope flatblade ruitenwissers aan voor uw Lancia. Wanneer u bij ons ruitenwissers koopt worden deze geleverd met diverse adapters zodat deze goed gemonteerd kunnen worden op uw Lancia. Er zijn namelijk verschillende aansluitingen mogelijk zoals haaksluiting of klikaansluiting. Ook leveren wij een GRATIS EXTRA WISSERBLAD bij de bestelling van uw ruitenwissers.

Voor de Lancia modellen Lancia Delta, Lancia Lybra, Lancia Musa, Lancia Phedra, Lancia Thema, Lancia Thesis, Lancia Voyager, Lancia Y, Lancia Ypsilon, Lancia Zeta hebben wij voordelige flatblade ruitenwissers in ons assortiment.Voordelen van de flatblade ruitenwissers voor uw Lancia

Lancia fladblade ruitenwissers zijn voorzien van de nieuwste technologieën door de meerdere patenten die op het ontwerp zitten. Daardoor bent u verzekerd van een juiste kwaliteit ruitenwisser. Onze flatblade ruitenwissers geschikt voor de Lancia sluiten netjes aan op uw autoruit en daardoor wissen ze streeploos uw autoruiten schoon. Ook het voordeel met deze flatblade ruitenwisser is dat deze enorm stil zijn ook tijdens harde regenbuien of hogere snelheden. Bovendien zijn onze ruitenwissers gemakkelijk te monteren en maakt het vervangen van de oude ruitenwissers eenvoudig!


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de ruitenwisser voor uw Lancia

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Lancia
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser


Wat zijn de garanties als je koopt bij alleskanmee.nl

✓ Veilig betalen met diverse betaalmethoden
✓ Voordelige prijzen en hoge kwaliteit
✓ Professionele klantenservice
✓ We hebben een groot assortiment
✓ Dé specialist nummer 1 - alleskanmee.nl


Geen producten gevonden...