Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Cherokee

Voordelig Jeep Cherokee Ruitenwissers kopen


Maken jouw ruitenwissers teveel geluid of laten ze strepen achter? Dan is het tijd om deze ruitenwissers te vervangen voor jouw Jeep Cherokee. Wij bieden voordelige flatblade ruitenwissers aan voor de Jeep Cherokee waarbij je altijd een GRATIS EXTRA WISSERBLAD ontvangt! Het is van belang de ruitenwissers een keer per jaar te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Wij bieden voor de Jeep Cherokee flatblade ruitenwissers aan met diverse adapters waardoor deze perfect passen.

Voor de volgende Jeep modellen hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment: Jeep Cherokee, Jeep Commander, Jeep Compass, Jeep Grand Cherokee, Jeep Patriot, Jeep WranglerFlatblade ruitenwissers Jeep Cherokee zijn toepasbaar voor

Flatblade ruitenwissers zijn toepasbaar op uw Jeep Cherokee en bieden een vele betere wisresultaat dan de conventionele ruitenwissers. Met een vele langere levensduur en dezelfde kwaliteit als die van de A-merken koopt u goedkoop kwalitatieve flatblade ruitenwissers voor uw Jeep Cherokee. Door het gepatenteerde ECOTEC systeem is het mogelijk om alleen het wisblad los te vervangen. Hierdoor kunt u tegen lage kosten ruitenwissers vervangen en spaart u ook nog eens het milieu met 75% omdat niet de gehele ruitenwisser vervangen hoeft te worden.


Wat zit er allemaal in de doos van de Jeep Cherokee flatblade ruitenwisser

- 1x fladblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Jeep Cherokee
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling