Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Jeep

Jeep Ruitenwissers te bestellen op Alleskanmee.nl


Onze flatblade ruitenwissers zijn de meest gebruikte ruitenwissers in Nederland! Voor uw Jeep hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment. Doordat het rubber niet gemonteerd zit op een metalen frame sluiten ze perfect aan op uw Jeep autoruit. Door de nieuwste technologieën hebben deze flatblade ruitenwissers een vele langere levensduur dan de conventionele ruitenwissers. Onze flatblade ruitenwissers zijn zeer gemakkelijk op uw Jeep te monteren.

Wij bieden flatblade ruitenwissers aan voor de volgende Jeep modellen: Jeep Cherokee, Jeep Commander, Jeep Compass, Jeep Grand Cherokee, Jeep Patriot, Jeep WranglerJeep flatblade ruitenwissers zijn te gebruiken voor

Voor uw Jeep wilt u uiteraard kwaliteit ruitenwissers kopen. Wij hebben flatblade ruitenwissers in ons assortiment die perfect passend zijn op uw Jeep. Deze flatblade ruitenwissers zijn voorzien van een flexibele strip wat bij de conventionele ruitenwissers niet het geval is. Hierdoor zal deze ook perfect aansluiten op uw Jeep autoruit en zorgen voor een gelijkmatige veegdruk over de gehele wisserarm.


Wat zit er allemaal in de doos van de Jeep flatblade ruitenwisser

- 1x fladblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Jeep
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling


Geen producten gevonden...