Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
S-Type

Ruitenwissers van topkwaliteit voor uw Jaguar S-Type


Maken jouw ruitenwissers teveel geluid of laten ze strepen achter? Dan is het tijd om deze ruitenwissers te vervangen voor jouw Jaguar S-Type. Wij bieden voordelige flatblade ruitenwissers aan voor de Jaguar S-Type waarbij je altijd een GRATIS EXTRA WISSERBLAD ontvangt! Het is van belang de ruitenwissers een keer per jaar te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Wij bieden voor de Jaguar S-Type flatblade ruitenwissers aan met diverse adapters waardoor deze perfect passen.

Voor de volgende Jaguar modellen hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment: Jaguar F-Type, Jaguar S-Type, Jaguar XF, Jaguar XJ, Jaguar XK, Jaguar X-Type
Bezig met laden...


Flatblade ruitenwissers Jaguar S-Type zijn toepasbaar voor

Flatblade ruitenwissers zijn toepasbaar op uw Jaguar S-Type en bieden een vele betere wisresultaat dan de conventionele ruitenwissers. Met een vele langere levensduur en dezelfde kwaliteit als die van de A-merken koopt u goedkoop kwalitatieve flatblade ruitenwissers voor uw Jaguar S-Type. Door het gepatenteerde ECOTEC systeem is het mogelijk om alleen het wisblad los te vervangen. Hierdoor kunt u tegen lage kosten ruitenwissers vervangen en spaart u ook nog eens het milieu met 75% omdat niet de gehele ruitenwisser vervangen hoeft te worden.


Wat zit er allemaal in de doos van de Jaguar S-Type flatblade ruitenwisser

- 1x fladblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Jaguar S-Type
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling