Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Trooper

Isuzu Trooper Ruitenwissers kopen bij dé specialist


Veilig de weg op met goed zicht is belangrijk! Wij bieden goedkope flatblade ruitenwissers aan voor uw Isuzu Trooper. Wanneer u bij ons ruitenwissers koopt worden deze geleverd met diverse adapters zodat deze goed gemonteerd kunnen worden op uw Isuzu Trooper. Er zijn namelijk verschillende aansluitingen mogelijk zoals haaksluiting of klikaansluiting. Ook leveren wij een GRATIS EXTRA WISSERBLAD bij de bestelling van uw ruitenwissers.

Voor de Isuzu modellen Isuzu D-Max, Isuzu PickUp, Isuzu Serie N, Isuzu Trooper hebben wij voordelige flatblade ruitenwissers in ons assortiment.Waar zijn de flatblade ruitenwissers Isuzu Trooper geschikt voor

Onze flatblade ruitenwissers zijn uitermate geschikt voor uw Isuzu Trooper. Deze hoogwaardige ruitenwissers hebben een lange levensduur en wissen uw Isuzu Trooper autoruit streeploos schoon. Onze flatblade ruitenwissers hebben dezelfde kwaliteit als de bekende A-merken maar zijn een stuk voordeliger! De flatblade ruitenwissers voor uw Isuzu Trooper hebben meerdere patenten op het ontwerp en daarmee bent u verzekerd van de nieuwste technologie en maximale kwaliteit ruitenwisser!


Wat bevindt zich allemaal in de doos van de ruitenwisser voor uw Isuzu Trooper

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Isuzu Trooper
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser


Waarom kopen bij alleskanmee.nl

✓ Vakkundige klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ Snelle responsetijd
✓ Dé specialist in dakdragers en dakkoffers