Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Serie-N

Ruitenwissers Isuzu Serie N kopen


Maken jouw ruitenwissers teveel geluid of laten ze strepen achter? Dan is het tijd om deze ruitenwissers te vervangen voor jouw Isuzu Serie N. Wij bieden voordelige flatblade ruitenwissers aan voor de Isuzu Serie N waarbij je altijd een GRATIS EXTRA WISSERBLAD ontvangt! Het is van belang de ruitenwissers een keer per jaar te vervangen voor nieuwe ruitenwissers. Wij bieden voor de Isuzu Serie N flatblade ruitenwissers aan met diverse adapters waardoor deze perfect passen.

Voor de volgende Isuzu modellen hebben wij flatblade ruitenwissers in ons assortiment: Isuzu D-Max, Isuzu PickUp, Isuzu Serie N, Isuzu TrooperIsuzu Serie N flatblade ruitenwissers zijn te gebruiken voor

Voor uw Isuzu Serie N wilt u uiteraard kwaliteit ruitenwissers kopen. Wij hebben flatblade ruitenwissers in ons assortiment die perfect passend zijn op uw Isuzu Serie N. Deze flatblade ruitenwissers zijn voorzien van een flexibele strip wat bij de conventionele ruitenwissers niet het geval is. Hierdoor zal deze ook perfect aansluiten op uw Isuzu Serie N autoruit en zorgen voor een gelijkmatige veegdruk over de gehele wisserarm.


Inhoud doos flatblade ruitenwisser voor uw Isuzu Serie N

- 1x flatblade ruitenwisser inclusief wisserblad
- Handleiding voor het monteren van de flatblade ruitenwisser
- 1x GRATIS EXTRA WISSERBLAD!
- Diverse adapters om de ruitenwisser te monteren op uw Isuzu Serie N


Waarom bestellen bij alleskanmee.nl

✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ Vakkundige klantenservice
✓ 100% veilig online shoppen
✓ Grote voorraad, snelle levering
✓ Juiste retourafhandeling