Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
De productlijn M-Plus van Menabo

De Italiaanse fabrikant Menabo, heeft onder de naam M-plus een complete lijn aan dak- en fietsendragers. Alle producten zijn uitvoerig getest en daardoor zijn ze voorzien van alle veiligheids keurmerken, zoals TÜV. Door veel gebruik van aluminium zijn de producten ligt van gewicht en daardoor ook eenvoudiger te (de) monteren, zonder extra kracht inspanning. Het assortiment van dakdragers is zeer uitgebreidt waardoor er voor veel auto's een oplossing leverbaar is.
Het Italiaanse topmerk Farad

FARAD / styleform is sinds 1974 een grote toeleverancier van autoaccessoires aan autofabrikanten zoals Audi - Volkswagen - Renault en Fiat. Sinds enkele jaren levert StyleForm ook onder eigen merknaam FARAD onder andere dakkoffers en dakdragers. Kwaliteit is dus gegarandeerd. Farad dakkoffers en dakdragers staan bekend om de goede pasvorm, hoog draagvermogen, mooi design en concurrerende prijzen. Wij hebben zelf de fabrieken van Farad bezocht en Dit merk word slechts door een selecte groep dealers in Nederland verkocht om de kwaliteit en service te waarborgen.

Het zweedse Merk Mont-Blanc

Mont blanc heeft al een rijke historie op het geboed van dakdragers, dakkoffers en andere accessoires voor het vervoeren van bagage en andere zaken met de auto. Ook Mont Blanc hebben wij opgenomen in ons assortiment vanwegen de grote hoeveelheid auto's waar mont-blanc een dakdrager voor heeft, daarnaast heeft het een mooi draagvermogen van 75kg en is het design zeer mooi.
Het premium merk Whispbar

Whispbar is HET premium merk onder de dakdragers. Whispbar dakdrager en accessoires zijn ontworpen zonder enig compromis, het belangrijkste is dat Whispbar de stilste dakdrager op de markt is. Ontworden met een veugelvorm en aandacht voor details. De whispbar dakdragers zijn een aanwinst voor uw auto en verstreken het design, en uiteraard zeer functioneel. Met de aanschaf van whispbar dakdragers doet u altijd de beste koop!
 
  DIRECT ADVIES NODIG?

Bel voor persoonlijk advies
073-6909798 (op werkdagen van 9 tot 12)
of stuur een e-mail met uw vraag naar klantenservice@perfectfitautomotive.nl