Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Volvo

Bestel hier hondenrekken voor uw Volvo


Bij het vervoeren van uw hond in achterin uw Volvo wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze zo veilig mogelijk wordt vervoerd. Hondenrekken zijn niet alleen veilig voor uw hond maar ook voor u zelf! Het hondenrek beschermt ook de bestuurder en passagiers tegen de gevaren van losse lading in de kofferruimte. Het hondenrek is specifiek gemaakt voor uw Volvo. Vaak is er voor uw Volvo ook eens scheidingsrek beschikbaar. Het scheidingsrek helpt u met het optimaal gebruiken van de beschikbare ruimte in uw auto. Ook is het erg handig voor het scheiden van bepaalde dingen die u niet samen wilt hebben in uw kofferbak. Denk bijvoorbeeld aan uw hond en de boodschappen!

Wij hebben voor de volgende modellen Volvo hondenrekken Volvo C30, Volvo V40, Volvo V50, Volvo V60, Volvo V70, Volvo V90, Volvo XC60, Volvo XC70, Volvo XC90
Waarvoor is het hondenrek voor uw Volvo geschikt?

Het hondenrek voor uw Volvo is zeer geschikt voor het veilig vervoeren van uw hond en/of bagage. Het hondenrek is specifiek gemaakt voor uw Volvo en heeft daarmee de perfecte pasvorm. Het hondenrek is erg makkelijk te monteren, de installatie tijd is +- 15 minuten. Boren of andere aanpassingen aan het voertuig zijn niet nodig.


Inhoud doos hondenrek voor uw Volvo

- Hondenrek van uitstekende kwaliteit
- Duidelijke handleiding
- Montageset


Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist


Geen producten gevonden...