Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Peugeot

Hondenrekken voor diverse Peugeot modellen


Zonder zorgen uw trouwe viervoeter vervoeren achter in uw Peugeot doet u met de hondenrekken van Alleskanmee.nl. Hier vindt u hondenrekken specifiek voor uw Peugeot van uitstekende kwaliteit en voor een voordelige prijs. Hondenrekken zijn zeer geschikt voor het veilig vervoeren van uw hond. Maar ook voor het veilig vervoeren van uw bagage en andere spullen die u wilt scheiden van u en uw medepassagiers bij bijvoorbeeld een ongeval. Vaak is er voor uw auto ook een scheidingsrek beschikbaar. Hiermee kunt u uw hond scheiden van boodschappen of uw bagage!

Wij hebben voor de volgende modellen Peugeot hondenrekken Peugeot 208, Peugeot 308, Peugeot 508, Peugeot 2008, Peugeot 3008, Peugeot 4007, Peugeot 4008, Peugeot PartnerDit hondenrek voor de Peugeot is geschikt voor

Het hondenrek voor uw Peugeot is zeer geschikt voor het vervoeren van onder andere uw hond en uw bagage. Het hondenrek is niet alleen veilig voor uw hond maar ook voor u en uw medereizigers. Het rek kan voorkomen dat er bagage vanuit uw kofferbak naar voren schiet. Zo voorkomt u onveilige situaties!


Wat zit er allemaal in de doos van het Peugeot hondenrek

- Het donkergrijze hondenrek
- Geleverd met montageset en handleiding
- Moeren en bouten voor bevestiging


Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist


Geen producten gevonden...