Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
BMW

Hondenrekken BMW voordelig bestellen


Hondenrekken zijn uiterst geschikt voor het vervoeren van uw hond en andere spullen zoals uw bagage. De hondenrekken van Alleskanmee.nl zijn specifiek gemaakt voor uw auto en gemakkelijk te monteren met een duidelijke handleiding toegevoegd.Hondenrekken zijn niet alleen handig voor het vervoeren van uw hond maar dragen ook mee aan de veiligheid van u en uw medepassagiers. Denk aan bagage dat naar voren schiet terwijl u hard moet remmen. Voor een voordelige prijs krijgt u een hondenrek van uitstekende kwaliteit perfect passend in uw BMW. Op Alleskanmee.nl vindt u een overzicht waar u gemakkelijk het juiste rek voor uw BMW kunt vinden.

Wij hebben voor de volgende modellen BMW hondenrekken BMW 1-serie, BMW 2-serie, BMW 3-serie, BMW 5-serie, BMW X1, BMW X3, BMW X4, BMW X5, BMW X6



Waarvoor is het hondenrek voor uw BMW geschikt?

Het hondenrek voor uw BMW is zeer geschikt voor het veilig vervoeren van uw hond en/of bagage. Het hondenrek is specifiek gemaakt voor uw BMW en heeft daarmee de perfecte pasvorm. Het hondenrek is erg makkelijk te monteren, de installatie tijd is +- 15 minuten. Boren of andere aanpassingen aan het voertuig zijn niet nodig.


Wat vindt u in de doos van het BMW hondenrek

- Hondenrek met perfecte, rammelvrije pasvorm
- Handleiding met duidelijke instructies
- Montageset voor het monteren


Waarom kopen bij alleskanmee.nl

✓ Vakkundige klantenservice
✓ Ruim assortiment
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ Snelle responsetijd
✓ Dé specialist in dakdragers en dakkoffers


Geen producten gevonden...