Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Audi

Voordelig Audi hondenrekken kopen


Alleskanmee heeft een unieke serie hondenrekken in het assortiment. Steeds meer mensen zijn ervan overtuigd dat het vervoeren van honden veilig moet gebeuren. Om een hond veilig te vervoeren heeft u de juiste uitrusting nodig. Het hondenrek is een belangrijk item. Het hondenrek is een scheidingswand van gaas tussen de kofferbak en de achterbank. Deze scheidingswand zorgt ervoor dat de hond veilig in de kofferbak blijft. Mocht er een aanrijding of noodstop zijn, dan is het met een hondenrek of scheidingswand onmogelijk dat de hond naar voren komt. De hondenrekken zijn allemaal op maat gemaakt en hebben een specifieke vorm voor uw Audi. Hierdoor bent u er zeker van dat het rek goed past en u veilig met de hond op pad kunt. Vaak is bij het hondenrek ook een divider te koop, waardoor u de kofferbak splitst. Handig voor hond én bagage of voor 2 honden die dan beiden hun eigen plek hebben.

Wij hebben voor de volgende modellen Audi hondenrekken Audi A1, Audi A3, Audi A4, Audi A6, Audi A7, Audi Allroad, Audi Q2, Audi Q3, Audi Q5, Audi Q7, Audi RS, Audi RS3, Audi RS4, Audi RS6, Audi RS7, Audi S1, Audi S3, Audi S4, Audi S6, Audi S7, Audi SQ2, Audi SQ5, Audi SQ7



Waarvoor is het hondenrek voor uw Audi geschikt?

Het hondenrek voor uw Audi is zeer geschikt voor het veilig vervoeren van uw hond en/of bagage. Het hondenrek is specifiek gemaakt voor uw Audi en heeft daarmee de perfecte pasvorm. Het hondenrek is erg makkelijk te monteren, de installatie tijd is +- 15 minuten. Boren of andere aanpassingen aan het voertuig zijn niet nodig.


Wat vindt u in de doos van het Audi hondenrek

- Hondenrek met perfecte, rammelvrije pasvorm
- Handleiding met duidelijke instructies
- Montageset voor het monteren


Wat kun je verwachten van bestellen op alleskanmee.nl

✓ Topproducten tegen voordelige prijzen
✓ Ruim assortiment met snelle levering
✓ Vakkundig advies
✓ 14 dagen retourtermijn
✓ 15 jaar dé specialist


Geen producten gevonden...