Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Alleskanmee heeft een unieke serie hondenrekken in het assortiment. Steeds meer mensen zijn ervan overtuigd dat het vervoeren van honden veilig moet gebeuren. Om een hond veilig te vervoeren heeft u de juiste uitrusting nodig. Het hondenrek is een belangrijk item. Het hondnrek is een scheidingswand van gaas tussen de kofferbak en de achterbank. Deze scheidingswand zorgt ervoor dat de hond veilig in de kofferbak blijft. Mocht er een aanrijding zijn, dan is het met een hondenrek of scheidingswand onmogelijk dat de hond naar voren komt. De honderrekken zijn allemaal op maat gemaakt en hebben een specifieke vorm per auto. Hierdoor bent u er zeker van dat het rek goed past en u veilig op pad kunt.

Selecteer hieronder het merk van uw auto en vervolgens het model van uw auto. U krijgt dan een overzicht van het hondenrek dat specifiek voor uw auto geschikt is!

 


Weergave:

Een hondenrek kan ook een scheidingsrek genoemd worden omdat deze niet alleen voor het vervoer van honden kan worden gebruikt. Wanneer de kofferbak voor bijvoorbeeld een vakantie of bedrijfsmatig vaak vol zit, dan is een scheidingswand (hondenrek) ook prima toepasbaar. Het rek zorgt er in geval van stevig remmen of een ongeval voor dat de bagage in de kofferbak blijft en niet naar voren komt.


 
  DIRECT ADVIES NODIG?

Bel voor persoonlijk advies
073-6909798 (op werkdagen van 9 tot 12)
of stuur een e-mail met uw vraag naar klantenservice@perfectfitautomotive.nl