Onze producten
M-Plus skihouders skidragers voor 1 paar skies 4 2
M-Plus skihouders skidragers voor 1 paar skies
Reviews | Review toevoegen

Universele houder voor montage op dakdragers. Passen op alle dakdragers. de goedkoopste oplossing om skies op de auto mee te nemen.

Artikelnummer

IRS 03.07 

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 28,95
€ 17,95
Prijs per set van 2

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Universele houder voor montage op dakdragers. Passen op alle dakdragers. de goedkoopste oplossing om skies op de auto mee te nemen.

  • Voor 1 paar skies
  • Op alle gangbare dakdragers te monteren (max.45 x 32 mm)
  • Set van 2
  • Meerdere sets op 1 dakdrager te monteren

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Albert Kilsdonk -

Ik had ze al op mijn eerdere auto annex dakdragers gebruikt. Ging prima. Wel voor de zekerheid extra spanbandjes om skies en balk gedaan, de sluiting oogt wat ielig. Maar verder nooit problemen gehad onderweg naar de Alpen. Maar nu heb ik een nieuwe auto en dito dakdragers en inderdaad: ze passen niet meer. Dakdragerbalk te breed..... Meet je balk dus na. Meer dan 5 cm? Dan deze niet kopen.

Joost Leendertz -

Ik werd misleid door de tekst dat ze op alle gangbare dakdragers passen. Mijn Peugeot 3008 dakdragers zijn kennelijk niet gangbaar. Ze zijn te breed. Meet dus, ondanks de tekst dat ze overal op passen, voor je besteld even de maten van je drager na...

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
 
  DIRECT ADVIES NODIG?

Bel voor persoonlijk advies
073-6909798
of stuur een e-mail met uw vraag naar klantenservice@perfectfitautomotive.nl