Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu


Assortiment Packline Dakkoffers - Hét merk uit Skandinavië!

Packline dakkoffers zijn simpelweg de perfecte combinatie van vorm en functie. Een dakkoffer die harmoniseert met de lijnen van de auto. Packline past bij iedere auto om bagageruimte te verhogen zonder dat het voertuig de vorm of functie aanzienlijk verandert. Dit is het gevolg van onze lopende samenwerking met de automotive industrie om onze dakkoffers te produceren met het nieuwste ontwerp. Het is ook het gevolg van het feit dat we één enkel product hebben - namelijk dakkoffers! We hebben de ambitie om de mooiste, meest functionele en elegante dakkoffers van de wereld te maken.

Om te slagen met deze taak hebben we de meest elegante dakkoffers ontwikkeld die geschikt zijn voor zowel autoontwerp als de levensstijl van de eigenaar. We hebben ook een assortiment dakkoffers ontwikkeld waarbij het opslagvolume en de capaciteit een sleutel zijn, zonder de esthetische of aerodynamische waarden in gevaar te brengen. Eenvoudig..een keuze dakkoffer voor iedereen!

Alle Packline dakkoffers gemaakt van Glasvezel kennen geen snelheidslimiet! U kunt dus op snelwegen waar harder gereden mag worden dan 130 km/h met een gerust hart uw snelheid verhogen.NX-serie
NX-serie
F-serie
F-serie
FX-serie
FX-serie
Weergave:

 
  DIRECT ADVIES NODIG?

Bel voor persoonlijk advies
073-6909798 (op werkdagen van 9 tot 12)
of stuur een e-mail met uw vraag naar klantenservice@perfectfitautomotive.nl