Snelle levering uit eigen voorraad! Veilig en eenvoudig betalen De Specialist van Nederland
Laadbox

EV Laadbox eenvoudig kopen


Alleskanmee heeft een ruim assortiment laadpalen voor u samengesteld met een duidelijk verhaal over wat u nodig heeft! Scherpe prijzen en mogelijkheid tot montage. 


Wat is belangrijk bij aanschaf van een laadpaal:

Uiteraard is het belangrijk om eerst te bepalen waar de laadbox komt te hangen of staan en om te weten wat voor laadvermogen u nodig heeft. Bij veel bedrijven is het een wirwar van Laadboxen en is niet echt duidelijk wat u nodig heeft. Het is eigenlijk simpel 11 kW is altijd goed voor thuis. De Auto laad dan tot maximaal 11 kW ( Plugin Hybride tot bijv maximaal 3,7 kW )

Wat zit er standaard bij een laadbox?

Wij leveren alle laadboxen standaard met een kaart om in en uit te schakelen. Dit om te voorkomen dan andere gebruik kunnen maken van de laadbox en u daarvoor dan betaald. Daarnaast leveren wij alle bevestigingsmaterialen mee voor de muurmontage.

Is een wallbox moeilijk te monteren?

Het monteren van een laadbox is niet echt moeilijk er is duidelijk aangegeven waar welke draad moet komen en als u zelf de meterkast kunt aanpassen is het helemaal een fluitje van een cent. Een Electricien heeft het geheel ook vrij snel aangesloten het enige wat er voor zorgt dat het lang kan duren of lastiger is, is de plek van montage! Hoe verder van de meterkast hoe lastiger. Graafwerk etc kost immers meer tijd.

Waarom kopen bij Alleskanmee.nl
  • Snelle levering
  • Altijd topkwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen klantenservice