Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Welke dakkoffer past er op mijn auto?


Wanneer u overweegt een dakkoffer of bagagebox aan te schaffen is er een aantal belangrijke vragen te beantwoorden:
  • Welke dakkoffer past er op mijn auto?
  • Hoeveel kg mag er op het dak van mijn auto?
  • Hoeveel ruimte heb ik eigenlijk nodig, maw hoe groot moet de dakkoffer zijn?
  • Welk kleur dakkoffer wil ik kopen?
  • Wil ik ook skies meenemen in de dakkoffer in de winter?
Omdat iedereen zijn eigen wensen heeft voor een dakkoffer en er veel verschillende auto's zijn, geven wij u graag een persoonlijk advies voor een dakkoffer en dakdragers. U kunt ons bellen voor advies (073 2340700) of ons een mailtje (klantenservice@perfectfitautomotive.nl) sturen met uw autogegevens en uw wensen zodat wij u een passend advies kunnen geven over een dakkoffer. Of u maakt een afspraak met ons om in onze showroom (Kasteleinenkampweg 10 in Den Bosch) de verschillende koffers te komen bekijken en eventueel zelfs vrijblijvend op uw auto te komen passen.

Om alvast een beetje overzicht te krijgen en de keuze voor een dakkoffer/bagagebox of skibox makkelijker te maken hebben we een voorselectie gemaakt van de koffers die wij in het assortiment hebben. Wij hopen dat dat u zal helpen bij het vinden van de beste dakkoffer voor uw wensen! Mocht u vragen hebben staan wij voor uw klaar!


» geschikt voor kleine auto » tot 400 liter inhoud » kleur zwart » 400 t/m 500 liter inhoud » kleur wit » meer dan 500 liter inhoud » geschikt voor skies » vanaf 75 kg laadvermogen
Weergave:

 
  DIRECT ADVIES NODIG?

Bel voor persoonlijk advies
073-6909798 (op werkdagen van 9 tot 12)
of stuur een e-mail met uw vraag naar klantenservice@perfectfitautomotive.nl